Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Rynkebehandling

På Lift Clinic vi tilbyder vi forskellige behandlinger med botox, som kan bruges til at reducere rynker og linjer i ansigtet. Rynker kommer med tiden, fordi musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre, vi bliver, desto mere tydelige bliver rynkerne og linjerne. Vi tilbyder alle forskellige behandlinger med botox, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet med et smukt, naturligt look.

 

Forårstilbud:
Du kan nu spare 25% på botox og filler i vores klinikker i København, Aarhus og Esbjerg. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 31. maj 2024 og kan ikke kombineres med andre rabatter eller fillerpakker. Du skal være medlem af vores kundeklub Lift Friends for at kunne gøre brug af tilbuddet. Du tilmelder dig gratis her.

Rynkebehandling

fra 500,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 4 uger

Behandlinger

Hos Lift Clinic tilbyder vi følgende behandlinger:

 

 • Bekymringsrynke (glabella)
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Nedadvendte mundvige (DAO)
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil (gummy smile)
 • Lip flip
 • Panden
 • Masseter / tyggemuskel
 • Hage
 • Øjenbrynsløft
 • Rynker over næsen (bunny lines)
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler og håndflader
 • Hals (platysma)
 •  
Lift Clinic plastikkirurgi

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en rynkebehandling af vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen. Kvinden har fået behandlet panden samt bekymringsrynken (glabella). Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May

Godt at vide

Behandlingerne holder normal 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlingerne. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se det som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved behandlingen forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer. 

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få rynkebehandlingen hos Lift Clinic. Vi kan heller ikke tilbyde dig behandlingen, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik. Huden i ansigtets eller på halsen rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere præparatet i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling,  så vi har god tid til snak og til at besvare på dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Effekten vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Før du kan få foretaget behandling, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.