🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Lift Clinic plastikkirurgi

Ansigtsløft

Et ansigtsløft hjælper til at mindske alderstegn i dit ansigt, så du får et mere ungdommeligt udseende. Efterhånden som vi bliver ældre, mister huden sin elasticitet og bliver slap og mere rynket. Furerne på siden af munden bliver dybere, man kan få løs hud på halsen, og der opstår med tiden en fold i huden på kæberanden ud for mundvigene også kaldet “hamsterposer”.

 

Et ansigtsløft er til dig, som vil have dit yngre udseende tilbage. Det er for dig, der vil have rettet kæbelinjen op, få fjernet hamsterposer eller få strammet huden op på halsen. Hos Lift Clinic udføres et ansigtsløft altid af en meget erfaren plastikkirurg. Vi tilpasser enhver behandling individuelt og prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Det er din garanti for et smukt og naturligt resultat. Læs mere om ansigtsløft her på siden.

Ansigtsløft

Fra 69.000,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

Overnatning til dagen efter

Operationstid

2,5-3 timer

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Resultatet

Ved et ansigtsløft udglattes huden under hagen, folderne ved munden bliver mindre dybe og kæbelinjen rettes ud. Et ansigtsløft kan kombineres med en fedtsugning under hagen og en opstramning af halsmusklen. Rynkerne omkring øjnene reduceres kun en smule, og rynkerne i panden påvirkes ikke.

 

Resultatet af et ansigtsløft er ikke varigt, da kroppens naturlige aldring fortsætter. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuelt og afhængig af arvelige faktorer, rygning, solpåvirkning samt huden og bindevævets kvalitet og elasticitet. I bedste tilfælde har man en effekt af et ansigtsløft, som varer i op til 8-10 år. Det er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer, og at slutresultatet ikke altid lever op til dine og plastikkirurgens forventninger.

Lift Clinic Aarhus

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget et ansigtsløft her på Lift Clinic i fuld bedøvelse. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Inden beslutningen om et ansigtsløft kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Vi anbefaler, at du læser denne side om ansigtsløft igennem før konsultationen og skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.

Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker til et ansigtsløft, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig, hvilke muligheder der foreligger, og sammen beslutter vi, om et ansigtsløft er det rette for dig. Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer ved et ansigtsløft. Det er vigtigt at fortælle din plastikkirurg, hvis du tidligere har haft problemer med ar, og om du har sygdomme eller lidelser.

Forberedelse til operationen

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger sammen med plastikkirurgen. Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, og om du har andre sygdomme eller lidelser, eller hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer. 

På operationsdagen for dit ansigtsløft er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter dit ansigtsløft. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter et ansigtsløft. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med dit ansigtsløft. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer i forbindelse med dit ansigtsløft.

Nedenfor har vi gennemgået de komplikationer, der kan forekomme ved et ansigtsløft.

  • Hævelse og misfarvning: Det er normalt, at ansigtet hæver op den dag, man har fået et ansigtsløft. Hævelsen aftager i de efterfølgende uger. Ligeledes vil misfarvning efter blødning også aftage. Eventuelle ujævnheder i huden vil også udligne sig med tiden efter et ansigtsløft.
  • Der vil være nedsat følesans i huden i ansigtet i nogle uger efter operationen. Følesansen kommer langsomt tilbage. I sjældne tilfælde kan der være lidt følelsesløshed i længere tid i kinderne. Som regel bliver følelsen normal igen, men det sker ikke altid.
  • Arrene efter et ansigtsløft vil typisk være røde og hævede, men dette fortager sig i løbet af 6–12 måneder. Arrene vil med tiden ofte blive smalle og lyse, men hos enkelte kan arrene blive brede og mørkt pigmenterede.
  • Ved al kirurgi kan der komme infektion, og selv om dette er sjældent i forbindelse med et ansigtsløft (under 1%), kan det dog forekomme. Det kræver behandling med antibiotika. Tegn på infektion er rødme, varme, hævelse, dunkende smerter, almen påvirkning og evt. feber. Hvis du ryger eller er overvægtig, er risikoen for infektion større i forbindelse med et ansigtsløft.
  • Blodsamling efter et ansigtsløft er den hyppigste komplikation, som oftest opstår det første døgn efter et ansigtsløft. Det kan kræve et lille indgreb i lokalbedøvelse for at fjerne blodsamlingen.
  • Vævsdød (nekrose) ses meget sjældent efter et ansigtsløft. Hvis det sker, er det enten bag ørerne eller foran ørerne. Storrygere og personer med dårligt blodomløb og diabetes eller personer, som er i behandling med nogle typer medicin, der disponerer til dårlig blodgennemstrømning i vævet, er i større risiko. Tal med din plastikkirurg om dette.
  • Nerveskader med lammelse af enkelte muskler i ansigtet forekommer yderst sjældent efter et ansigtsløft, men kan være permanente.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Et ansigtsløft varer ca. 3 timer og foretages i fuld bedøvelse. Efter operationen skal du som oftest være indlagt i en nat, så vi kan holde godt øje med dig. Dagen efter operationen kan du tage hjem.

Snittet lægges fra området i håret over øret, ned foran øret, bueformet rundt om øreflippen og herefter op bag øret og bagud ind i hårkanten. Huden løsnes næsten frem til mundvigene og ned på halsen, så overskuddet kan fjernes uden stramning. Ved et ansigtsløft foretages der også hyppigt en opstramning af den underliggende hinde (SMAS-plastik) for at få et mere varigt resultat. Hvis halsmusklen er slap, strammes den op. Dette sker ofte ved at lave et 2–3 cm. langt tværgående snit under hagen. Huden på halsens forside løsnes, og muskulaturen syes sammen i midtlinjen inde under huden.

Den operation, der kaldes et ansigtsløft, dækker over en lang række variationer af operationsteknikker. Det er en individuel vurdering, hvilken variation, der er mest velegnet til netop dig.

Der kan komme blødning under et ansigtsløft, og plastikkirurgen vil i dette tilfælde lægge et dræn ud gennem huden i ansigtet for at lede evt. blod væk fra såret. Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens afslutning, og sårene bliver syet med selvopløselige tråde i de fleste tilfælde. Der sættes papirplastre over sårene. Der lægges til sidst en forbinding omkring hovedet, som du skal anvende døgnet rundt i 7 dage.

Efter operationen kommer du til to kontroller ved en sygeplejerske, hvor trådene fjernes. Disse kontroller er efter 7 dage og 14 dage. Efter 3-6 måneder kommer du til din afsluttende kontrol hos din plastikkirurg. Her tages der efterbilleder, og resultatet af dit ansigtsløft vurderes.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om ansigtsløft igennem derhjemme, så du kan være godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til et ansigtsløft. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for et ansigtsløft. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud