Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic

Mommy makeover

En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og en maveplastik. Har du født børn eller tidligere været overvægtig, så har du måske slapt maveskind og en slap bugvæg. Måske har du fået hæng på dit bryst eller synes, at du mangler den fylde, som du før havde i brystet.

 

Det er helt naturligt, at kroppen ændrer sig efter graviditet, fødsel og amning, men for nogle vil ændringerne være så store, at man ikke længere føler sig tilpas i sin krop. Hvis det er tilfældet, så kan en mommy makeover være en mulighed for dig. Læs mere om operationen her på siden.

Mommy-makeover

Fra 51.000,- eller 899,-/måned

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

Overnatning til dagen efter

Operationstid

3-4 timer

Sygemelding

Typisk 2-3 uger

Operationen

En mommy makeover kan sammensættes på mange måder. Det er altid en individuel vurdering hvilken kombination af indgreb, der er behov for for at opnå det ønskede resultat. Her kan der både være tale om en brystforstørrelse med eget fedt eller implantater, et brystløft eller en kombination. Typisk vil der også være tale om en maveplastik med evt. sammensyning af muskler og i nogle tilfælde en fedtsugning. Sammen med din plastikkirurg planlægger I operationen med udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan få et resultat, der harmonerer med dine forventninger. Ønsker du at få flere børn, så anbefaler vi, at du venter med at få en mommy makeover.
 
En mommy makeover foretages i fuld bedøvelse. Efter operationen skal du som oftest være indlagt i en nat, så vi kan holde godt øje med dig. Næste morgen fjernes eventuelle dræn, og du kan tage hjem. 
Lift Clinic Aarhus

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Afspil video

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse om sygdomme, hvis du tidligere har haft problemer med ar eller hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

Sammen planlægges din mommy makeover operation med udgangspunkt i din krop og dine ønsker.

Vi anbefaler, at du læser denne side igennem før  forundersøgelsen. Du bør desuden skrive dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem. Til forundersøgelsen vil du blive grundigt informeret om en mommy makeover operationen, det forventede forløb samt mulige bivirkninger og komplikationer ved en mommy makeover.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 4 uger inden og efter din mommy makeover operation. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre, såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl. Du må heller ikke indtage produkter, der indeholder ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin. 

 

På operationsdagen for din mommy makeover er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 4 uger efter din mommy makeover. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en mommy makeover. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 4 uger efter din mommy makeover. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din mommy makeover. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en mommy makeover som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din mommy makeover.

Hos Lift Clinic udføres en mommy makeover altid af en meget erfaren plastikkirurg. Selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne ved en mommy makeover, så kan de forekomme. Læs venligst de risici, der er forbundet med de forskellige operationer som en mommy makeover kan bestå af, ved at klikke på nedenstående links.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Det er helt normalt, at du vil kunne se ændringer på din krop efter graviditet eller et stort vægttab. I nogle tilfælde medfører disse ændringer fysiske og/eller kosmetiske gener. Operationen kan være en måde at få kroppen tilbage, som nogle vil beskrive det som. Altså at du kan genfinde glæden ved din krop, hvilket kan give en øget livskvalitet.

Resultatet af en mommy makeover operation holder i mange år. En mommy makeover ”stopper ikke tiden”, men skubber dig tilbage imod, hvordan dit bryst og mave var før. Din krop vil fortsætte med at ældes betinget af arv og miljø. Vær opmærksom på, at hvis du tager meget på i vægt eller bliver gravid, kan formen på både bryst og mave ændres igen.

Ca. 2 uger efter din mommy makeover operation, kommer du forbi klinikken til en kontrol. Her vil du få fjernet sytråden. 3-6 måneder efter operationen kommer du igen til en kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af din mommy makeover blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om mommy makeover igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din forundersøgelse.

Hvis du efter konsultationen er afklaret med at få en mommy makeover og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til en mommy makeover operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter forundersøgelsen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på en mommy makeover. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.