🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Lift Clinic plastikkirurgi

Kirurgisk læbeløft

Ønsker du fyldigere læber? I takt med at man bliver ældre er der en risiko for, at afstanden mellem næsen og det læberøde øges, og overlæben fremstår smal. Man kan også være genetisk disponeret til dette. Her kan et kirurgisk læbeløft være en god løsning.

Operationen, der foregår i lokalbedøvelse, afkorter huden mellem næse og det læberøde ved, at man fjerne huden i et moustache-lignende mønster. På den måde kommer det læberøde til at fremstå tydeligere og giver læben mere volumen. Hvis volumen er din højeste prioritet, er det muligt at kombinere indgrebet med en fedttransplantation til læberne. Arret kommer til at ligge lige i kanten af næsen og følger denne, så det efter helingsperioden vil være næsten usynligt.

Læbeløft

Fra 16.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Typisk i lokalbedøvelse

Tid på klinikken

1-2 timer

Operationstid

45 min.

Efterforløb

1-2 uger

Holdbarheden af et læbeløft

Resultatet af et læbeløft holder i mange år. Den naturlige aldring vil dog strække huden med årene, hvorfor der efter mange år kan være behov for at gentage operationen. Bemærk, at holdbarheden af et læbeløft varierer fra patient til patient afhængig af ydre forhold, levevis, rygning, solpåvirkning mv.

Lift Clinic plastikkirurgi

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen undersøger din plastikkirurg dig, og sammen planlægger I den bedste løsning til dig. Vi anbefaler, at du læser denne side igennem om et læbeløft før forundersøgelsen og skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem.

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer. Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser.

Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen vil du blive grundigt informeret om indgrebet, det forventede forløb efter indgrebet samt mulige bivirkninger og komplikationer ved et læbeløft.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for dit læbeløft er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter dit læbeløft. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter dit læbeløft af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med dit læbeløft. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før dit læbeløft for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Hos Lift Clinic er vores plastikkirurger meget erfarne, men der er altid en risiko ved enhver operation. Mulige komplikationerne er følgende:

  • Behandlingskrævende blødninger er meget sjældne ved kirurgisk læbeløft og kommer oftest inden man udskrives. Dog kan man godt få blå mærker i det opererede område. Dette påvirker ikke resultatet.
  • Nedsat følesans på overlæben
  • Svien og brændende fornemmelse
  • Hvis arrene i meget sjældne tilfælde ikke heler tilfredsstillende op kan man efter 3-6 måneder korrigere arret./li>
  • Asymmetri i læbens form. Dette ses oftest hvis man allerede før operationen har en asymmetri.
  • I under 1% af operationerne kan efterforløbet kompliceres af infektion, som oftest behandles med tabletter.

Når din operation er veloverstået, så vil du komme ind på opvågningsstuen, hvor vores personale vil passe godt på dig og sikre, at du har det godt. Man vil som oftest være klar til at tage hjem ca. 1 time efter operationen. Du kan ikke selv køre bil efter operationen, så tag gerne en ledsager med.

Normal kan man genoptage sit arbejde dagen efter et kirurgisk læbeløft. Nogle foretrækker at arbejde hjemmefra de første par dage. Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 2 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture og cykle, når du vil.

Ca. 10 dage efter dit kirurgiske læbeløft kommer du til en kontrol ved en sygeplejerske. Her vil sytråden blive fjernet, og du vil få information om det videre forløb. 3-6 måneder efter operationen kommer du igen i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af dit læbeløft blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om et kirurgisk læbeløft igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til et læbeløft. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for et læbeløft. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.