🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Lift Clinic

Brystforstørrelse

Ønsker du større bryster, så er en BFO måske det rigtige for dig. Ved en brystforstørrelse kan man ændre brysternes form og størrelse, hvis man synes, at ens bryster er for små, eller hvis de har mistet fylden efter en graviditet eller et vægttab. Man kan også skabe mere symmetri, hvis brysterne ikke er lige store.

 

Hos Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring med brystforstørrende operationer med implantater. Foruden at tilstræbe en personlig kontakt med vores patienter så vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Dertil tilpasser vi enhver behandling individuelt, hvilket er din garanti for et smukt og æstetisk resultat, der harmonerer med din krop og dine ønsker. Læs mere om en brystforstørrende operation her på siden.

Brystforstørrelse

Fra 38.500,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Priseksempel

Nedenstående er inkluderet i prisen på 38.500,- for en BFO med Motiva implantater 

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Se dine nye bryster
i 3D med Crisalix

På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering, så du kan se, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på din krop. Du kan således få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige implantat til din brystforstørring. På den måde sikrer vi, at du får et resultat, der matcher dine forventninger.

 

Det er tilmed muligt at simulere en brystforstørrelse i kombination med et brystløft, og du får desuden mulighed for at prøve implantater i din bh. 

Crisalix

Brystforstørrelse
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. Hun har fået Motiva Ergonomix implantater på 300 ml. i profilen demi. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder af silikone bryster.

Gratis 8 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. 

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. 
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May

En brystforstørrende operation

På operationsdagen for din BFO

På operationsdagen for din brystforstørrende operation er det vigtigt, at du tager et brusebad med grundig vask af krop, ansigt og hår, da det vil nedbringe risikoen for, at man får en infektion efter operationen. En BFO foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor faste inden operationen. Dette vil du blive informeret nærmere om på mail i ugen op til din brystforstørrende operation.

 

Når du møder ind på klinikken, vil du blive taget godt imod af vores sekretærer, hvorefter du vil komme ind på en af vores opvågningsstuer. Her vil du blive informeret om din brystforstørrende operation, du vil få forebyggende smertestillende medicin samt få et armbånd på med dit navn og CPR-nummer. Du vil tilmed få en blød morgenkåbe, som du kan trække i. Du vil herefter blive tilset af din plastikkirurg, som vil lave de fornødne optegninger og tage førbilleder af dine bryster. Har du spørgsmål til din BFO, så får du også mulighed for at stille dem her.

Du kommer derefter ind på vores operationsstue, hvor du vil få en snak med anæstesilægen – du vil herefter få lagt drop og blive lagt i fuld bedøvelse. En brystforstørrende operation tager ca. 45 minutter, og når din operation er veloverstået, så vil du komme ind på opvågningsstuen. Her vil vores specialuddannet personale tage sig godt af dig og servere en frokost. Man vil som oftest være klar til at tage hjem 2-3 timer efter en brystforstørring.

 

Du kan ikke selv køre bil efter din brystforstørrelse, så tag gerne en ledsager med, der kan køre dig hjem. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at nogen kan være hos dig de første 24 timer efter din brystforstørrende operation.

 

Drømmer du om en anden brystoperation? Så se oversigten over forskellige brystoperationer her på siden. 

Sådan bør du forholde dig i tiden efter din BFO

Det er vigtigt, at du holder dig i ro i tiden efter din brystforstørrende operation, så kroppen får ro til at hele. Det er utrolig vigtigt, at du i tiden efter operationen lytter til din krops signaler. Hvis noget føles ubehageligt eller gør ondt, så bør du undlade at gøre det.

Efter 2-3 dage kan du gå i bad uden at vaske eller gnubbe dine operationssår direkte. Tør forsigtigt med et rent håndklæde. Når trådene er fjernet eller opløst, så kan du bade som vanligt. For at undgå infektion bør du undgå sauna, dampbade og svømmehal de første 4 uger efter din BFO. Dine operationssår skal være helet først – det vil sige ingen synlige sårskorper.

For at sikre et godt slutresultat så anbefaler vi, at du udelukkende sover på ryggen de første 4 uger efter din brystforstørrende operation. Derefter kan du sove på siden, hvis det føles komfortabelt. Efter 6 uger kan du sove på maven, hvis det føles behageligt. For at undgå at såret i brystmusklen springer op er det vigtigt, at du undgår tunge løft de første 4 uger efter din brystforstørrelse. Du må maks. løfte 1 kg. per arm, og du må ikke løfte armene over skulderhøjde. Du kan langsomt begynde at dyrke motion efter 6 uger, men det er her vigtigt at lytte til din krop og stoppe en fysisk aktivitet, hvis det giver anledning til smerter. Du kan gå ture, når du vil.

For at støtte brystet bedst muligt og opnå det bedste resultat bør du anvende den udlevede støtte-bh dag og nat i 6 uger efter din brystforstørrelse. Du må tage den af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes. I dette tidsrum anbefaler vi, at du holder dig i ro. Efter 6 uger må du bruge den bh, som du har lyst til. Vigtigst er blot, at den ikke føles generende.

Hvad er en brystforstørrende operation?

En brystforstørrelse er et kirurgisk indgreb, der har til formål at skabe mere fylde i brystet, hvis man synes, at man har for små bryster. Foruden at få større bryster så er det også muligt at få mere symmetri eller ændre formen på brystet, hvis man fx ønsker mere strut opadtil eller mere kavalergang. En brystforstørrende operation er det mest populære kosmetiske indgreb på verdensplan – det er også den operation, som vi hyppigst foretager her på Lift Clinic.

Hvad koster det at få lavet nye bryster?

Prisen på en brystforstørrelse med Motiva Ergonomix implantater koster fra 38.500 kr. Prisen er inklusiv 5 års garanti, mini-ar, støtte-bh, kapselforsikring samt patientforsikringen. Der vil komme tillæg, hvis man ønsker Ergonomix 2 implantater, anatomiske brystimplantater eller implantater på over 500 ml.  På Lift Clinic kan du gratis låne til din brystforstørrende operation rente- og gebyrfrit gennem Resurs Bank til 899,-/måned. Læs mere her.

Hvor store implantater skal jeg vælge?

Hvor store brystimplantater du skal vælge afhænger af dine ønsker til resultatet. Det er derfor vigtigt at få en god dialog med din plastikkirurg og få talt dine ønsker igennem. Dertil er der nogle fysiske begrænsninger i forhold til, hvad der er plads til i brystet. På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering, så du kan se, hvordan en brystforstørring vil se ud på din krop med forskellige størrelser af implantater. Du får også mulighed for at prøve implantater i din bh, så du får en god fornemmelse af slutresultatet og kan træffe det rigtige valg.

Hvor længe holder silikonebryster?

Det er forskelligt fra patient til patient, hvor længe silikone bryster holder. Som led i den naturlige aldring vil brysternes facon ændre sig over tid – også selvom implantaterne ikke fejler noget. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt denne ændring indtræder. Der kan desuden opstå komplikationer som ruptur eller kapseldannelse, som kan betyde, at man skal have udskiftet sine brystimplantater. Det er altid en god idé at få et tjek, når implantaterne er ved at være 10 år gamle.

Prisen på en brystforstørrelse

 • BFO med Motiva
  Inklusiv: Motiva Ergonomix implantater, mini-ar, 8 års tryghedsgaranti, 8 års kapselgaranti, patientforsikringen & støtte-bh.
  38.500,-
 • Tillæg Motiva Ergonomix 0,-
 • Tillæg mini ar 0,-
 • BFO med Motiva JOY / Ergonomix 2 implantater
  Inklusiv: Mini-ar, 8 års tryghedsgaranti, 8 års kapselgaranti, patientforsikringen & støtte-bh.
  49.000,-
 • BFO med dråbeformede Mentor/Silimed
  Inklusiv: 8 års tryghedsgaranti, 8 års kapselgaranti, patientforsikringen & støtte-bh.
  Fra 43.000,-
 • Tillæg for implantater over 500 ml. 5.000,-
 • Tillæg armhule / gennem brystvorte 3.000,-
 • Ar-pakke med IPL og Frax laser (5 behandlinger) 5.000,-
 • Tillæg lille brystløft 12.000,-
 • Tillæg stort brystløft 20.000,-
 • Tillæg samtidig fedttransplantation til bryst 14.000,-
 • Ekstra bh 400,-

Lift-metoden

På Lift Clinic kombinerer vi flere teknikker, så du kan få et resultat, der syner af et naturligt bryst. Der tages hensyn til hele kroppen bl.a. skulderbredde, højde, hofter, talje og formen på brystet. På den måde bliver det ikke bare en brystforstørrelse, men der skabes symmetri, harmoni og balance.

Vi anvender desuden en speciel teknik for indførsel af implantatet, så arret efter din brystforstørrelse bliver så diskret som muligt og ofte kun 3 cm. LIFT-metoden er udviklet af vores erfarne plastikkirurger med afsæt i deres mange års erfaring med kosmetisk brystkirurgi.

Er man samtidig generet af indadvendte brystvorter, så kan man i samme operation korrigere dette. Ønsker du en maveplastik i kombination med din brystforstørrelse, så er der tale om en mommy makeover. Hvis du i stedet ønsker et mindre bryst, så kan du læse mere om brystreduktion her på siden.

Motiva eller Mentor?

Hos Lift Clinic anvender vi både runde og dråbeformede implantater. Vi benytter vi os af implantater fra tre af de største producenter – Motiva, Mentor og Silimed. Det er implantater, som vi har brugt i mange år og har stor erfaring med.

Der er fordele og ulemper ved alle tre implantat-typer, og det er derfor svært at pege på en profil som den bedste til en brystforstørrelse. Vi kigger nemlig altid på det anatomiske udgangspunkt for en brystforstørrelse: Hvad passer til kroppens proportioner, og hvad er smukt til patienten. Til en forundersøgelse vil kirurgen hjælpe dig med at vælge det rigtige implantat til din brystforstørrelse.

Du kan læse mere om brystimplantater her på siden

Spørgsmål og svar

På Lift Clinic foretages operationen i fuld bedøvelse. Nogle dage inden operationen modtager du en e-mail med informationer om mødetid, faste og andre praktiske forhold.
Der går som oftest mellem 3-6 måneder, før dine bryster er faldet helt på plads. Det kan i visse tilfælde gå op til 1 år, før man kan se det endelige resultat af en brystforstørrelse.

Det handler om at få en god dialog med plastikkirurgen og få talt ens ønsker og forventninger igennem – og her er det utrolig vigtigt med en god forventningsafstemning. Så kan der selvfølgelig være nogle fysiske begrænsninger i forhold til, hvad der er plads til i brystet.

På Lift Clinic sætter vi god tid af til forundersøgelsen. Vi gør brug af 3D simulering, så man kan se, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på ens egen krop med forskellige typer og størrelser af implantater. Man får dertil mulighed for at prøve implantater i sin bh. På den måde kan man få en rigtig god fornemmelse af slutresultatet og træffe det rigtige valg.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af implantater, vi anvender på Lift Clinic.

På Lift Clinic anvender vi udelukkende silikone implantater, der består af skærefast silikone.
Hvorvidt du bør vælge at gå med runde eller anatomiske implantater afhænger af dit udgangspunkt samt dine ønsker til slutresultatet.
Ja, runde implantater kan godt give et naturligt og harmonisk resultat. Fx er Ergonomix implantater fra Motiva runde, men opfører sig dråbeformet og er netop designet til at ligne og føles som et rigtigt bryst.

Hvis man ønsker en meget større barm, så vil en BFO med brystimplantater formentlig være den rigtige løsning for dig.

I nogle tilfælde vil en brystforstørrelse med eget fedt være det rigtige valg. Fordelen ved at få en fedttransplantation til brystet er, at man undgår at få et fremmedlegeme ind i kroppen, og da risikoen for komplikationer er meget lille. Det er dog ikke alle, der er egnet til en brystforstørrelse med eget fedt.

Man er ikke egnet, hvis man er for tynd – man skal have en BMI på mellem 20-30. Man skal derudover regne med, at noget af fedtet går til grunde, og at det kan være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede volumen.

På Lift Clinic gør vi primært brug af implantater fra Motiva. Der er fordele og ulemper ved implantater fra alle tre producenter. Vi rådgiver derfor altid med udgangspunkt i din krop og dine ønsker til slutresultatet.

Langt de fleste kvinder kan amme helt normalt efter en brystforstørrende operation, da man ikke beskadiger mælkekirtlerne ved operationen. Ønsker man børn efterfølgende, så fraråder vi at indsætte implantatet via brystvorten, da der er større risiko for, at det kan påvirke amning efterfølgende

Vi lægger i langt de fleste tilfælde implantatet under brystmusklen, da det giver et smukkere og mere naturligt resultat. Især hos slanke kvinder med lidt brystvæv vil denne metode give det smukkeste resultat, da implantatet og eventuelle folder i højere grad vil være skjult.

I enkelte tilfælde vil det være en fordel at lægge implantatet over brystmusklen. Det kræver dog rigeligt af brystkirtelvæv og fedtvæv for at opnå et godt resultat, og det vil derfor være en individuel vurdering.

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen for din BFO gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, og om du har andre sygdomme eller lidelser, eller hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen tager vi udgangspunkt i dine ønsker til en brystforstørring. Du vil tilmed blive informeret om hele forløbet ved en brystforstørrelse – både før, under og efter operationen. Vi benytter vores unikke LIFT-metode, når vi vejleder dig om valg af implantater.

Du får mulighed for at prøve implantaterne i din bh, og vi foretager en 3D simulering, så du kan se, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på din krop. I samråd med plastikkirurgen vælger du implantatets størrelse, form og profil.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for din brystforstørrende operation er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået lavet en brystforstørrelse. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en brystforstørrelse. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din brystforstørrelse. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din brystforstørrelse. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en brystforstørrelse som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din brystforstørrelse. 

Selvom det oftest er helt problemfrit at få lavet en brystforstørrelse, så er der i det følgende afsnit gennemgået de komplikationer, der kan opstå efter en brystforstørrende operation med implantater.

 • Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med implantat, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan bevirke, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere her.
 • Hvis du én gang har haft kapseldannelse efter en brystforstørrelse, er risikoen for at få det igen ca. 10 %.
 • Risikoen for kapseldannelse efter en brystforstørrelse med Motiva er ca. 1-2 % og ved Mentor implantater ca. 5 %.
 • Nogle gange kan der efter en brystforstørrelse opstå blødning. Dette vil oftest kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Sårinfektion 1 % ved en brystforstørrelse. En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Risikoen for infektion omkring implantatet er op til 0,5 % efter en brystforstørrelse. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter en brystforstørrelse. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Brystvorterne kan blive mere eller mindre følsomme og i sjældne tilfælde følelsesløse efter en brystforstørrelse. Risikoen er op til 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Hos slanke kvinder med et lille bryst er der risiko for, at protesekanten kan mærkes og ses – specielt nedenunder og i siden af brystet. Rynker og folder i huden efter en brystforstørrelse kaldes rippling og ses oftere ved store implantater, eller hvis man er meget slank.
 • Nogle gange kan det være nødvendigt at sænke den nederste begrænsning af brystet for at få plads til implantatet. Dette kan bevirke, at der kan komme en indtrækning i huden oppe på brystet, svarende til den gamle fold under brystet. Dette kaldes en dobbeltfold. Risikoen for dette er lille ved en brystforstørrelse, og plastikkirurgen vil forsøge at tage hensyn til det, hvis du har et bryst, der er disponeret for dobbeltfold. Hvis dobbeltfolden skulle opstå, kan den være meget svær at korrigere og i værste fald kan den blive permanent.
 • Implantater kan fås i enten runde eller dråbeformet. Ved brug af dråbeformede implantater er risikoen for rotation mindre end 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Specielt opadtil på brystet ses altid hævelse i ugerne efter en brystforstørrelse. Hævelsen aftager over de første 4-6 uger.
 • Det er normalt med smerter efter en brystforstørrelse. Oftest forsvinder smerterne gradvist, men i sjældne tilfælde kan smerterne være langvarige. I yderst sjældne tilfælde kan smerterne blive kroniske efter en brystforstørrelse.
 • Strækmærker.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Synmastia – brysterne går sammen hen over midtlinjen. Dette er sjældent og skyldes oftest for store implantater.
 • Serom < 1 %. Væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en brystforstørrelse.
 • Som regel vil du kunne amme uden problemer efter en brystforstørrelse.
 • Brystimplantat-relateret lymfekræft (BIA-ALCL) er en kræftform, som kun er set ved teksturerede implantater.  Af teksturerede implantater bruger vi kun Eurosilicone og Mentor Siltex. Forekomsten af BIA-ALCL hos kvinder med Mentor Siltex-implantater er ca. 1 ud af 66.000. Motiva, som vi oftest benytter, betegnes som et glat implantat, og her er der ikke påvist nogen tilfælde af BIA-ALCL. Symptomerne er vedvarende hævelse af det ene bryst, som ofte først viser sig flere år efter en brystforstørrelse. Der kan også i sjældnere tilfælde ses knudedannelse eller hævede lymfeknuder. Får man disse symptomer efter en brystforstørrelse, skal man opsøge en plastikkirurgisk klinik eller egen læge. I de fleste tilfælde vil  symptomerne være forårsaget af godartede forhold.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Med tiden vil dine brysters facon ændre sig pga. aldring af hud og bindevæv. Resultatet af din brystforstørrelse vil over tid ændre sig, også selvom implantaterne ikke fejler noget. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt ændringen indtræder efter en BFO.

Læs mere om garanti på implantaterne her på siden.

2 uger efter operationen tilbydes du en kontrol, hvor eventuelle tråde fjernes. 3-6 måneder efter din brystforstørrelse kommer du igen i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder.

Sundhedsstyrelsens regler tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om brystforstørrelse igennem, så du er godt forberedt, når du kommer til din forundersøgelse om en brystforstørrelse.

Hvis du efter konsultationen er afklaret med at få en brystforstørrelse, er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter forundersøgelsen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på en brystforstørrelse. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.