🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Lift Clinic

Brystvorter

Operation af brystvorter består af 3 komponenter. Brystvorten kan være trukket ind i det brune område omkring brystvorten, der hedder areola, hvorved den gemmer sig og fx kan være svær at rengøre. Med en lille operation løsnes vævet under brystvorten, hvorved den kommer frem og sidder mere normalt. Følesansen er oftest bevaret, men ammeevnen kan påvirkes. Man kan også være generet af, at brystvorten er længere, end man ønsker. Dette kan være genetisk betinget eller skyldes amning. Her kan man gøre brystvorten kortere og skabe en smukkere form. Det er meget sjældent, at man mister følesansen eller ammeevnen ved dette indgreb.

 

Endelig kan man opleve, at det brune område omkring brystvorten er for stort. Her er det muligt at fjerne en del af det brune område. Man får et lille ar rundt i kanten af det brune område, men hverken følesansen eller ammeevnen bliver sjældent påvirket. 

Brystvorter

Fra 9.500,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Typisk i lokalbedøvelse

Tid på klinikken

1 time efter operationen

Operationstid

Ca. 30 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Holdbarhed

Alle tre tilstande kan korrigeres med mindre operationer i lokalbedøvelse. Man kan forvente en meget lang holdbarhed ved alle tre indgreb – dog skal man dog være opmærksom på, at er forekommer en mulighed for at areola ”strækker sig” efter nogle år.

 

Bemærk, at holdbarheden varierer fra patient til patient afhængig af ydre forhold, levevis, vægtsvingninger mv.

Lift Clinic Aarhus

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Vores plastikkirurg laver ved forundersøgelsen en detaljeret plan for din operation, informerer dig om denne og taler med dig om, hvad du kan forvente dig af operationen, resultatet samt efterforløbet.

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Det er vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser.

Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer. 

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl. Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Operationen på brystvorterne er en sikker operation med få komplikationer, når den udføres korrekt. Dog er der som ved alle andre operationer en risiko for komplikationer;

  • Blødning. Behandlingskrævende blødninger er meget sjældne ved kirurgi på brystvorter og kommer som oftest, inden man udskrives. Dog kan man godt få blå mærker i det opererede område. Dette påvirker ikke resultatet.
  • Nedsat følesans i brystvorten.
  • Svien og en brændende fornemmelse.
  • Hvis arrene i meget sjældne tilfælde ikke heler tilfredsstillende, kan man efter 3-6 måneder korrigere arret.
  • Asymmetri i både brystvorte og areola. Dette ses oftest, hvis man allerede før operationen har en asymmetri.
  • I under 1% af operationerne kan efterforløbet kompliceres af infektion, som oftest behandles med antibiotika.

Inden operationen markerer plastikkirurgen området, der skal opereres med en tusch. Man anlægger herefter lokalbedøvelse. Når denne virker godt, og du ikke kan mærke noget, udføres den planlagte operation.

En operation på brystvorterne varer ca. 30 minutter. Når lokalbedøvelsen holder op med af virke, kan man opleve let smerte og ømhed. Når operationen er færdig, kan du gå hjem, men du kan ikke selv køre bil, så tag gerne en ledsager med. 

Hævelsen og misfarvningen omkring såret er mest udtalt de første par dage og vil være synligt i 1-2 uger. Lette smerter er forventeligt de første dage og kan afhjælpes med paracetamol, som kan købes i håndkøb. Dette informeres du nærmere om, inden du udskrives.

Du tilbydes en kontrol hos en af vores sygeplejersker ca. 2 uger efter operationen, hvor eventuelle tråde fjernes. Efter 3-6 måneder kommer du til din afsluttende kontrol hos din plastikkirurg, hvor der tages efterbilleder, og hvor resultatet vurderes.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.