🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Brystimplantater

Drømmer du om større bryster? Så er en BFO med brystimplantater måske det rigtige for dig. På Lift Clinic anvender vi udelukkende brystimplantater i høj kvalitet, som vi har brugt i mange år og har stor erfaring med. Alle brystimplantater, der bruges på Lift Clinic, er silikoneimplantater, der består af skærefast silikone. 

Man kan få enten runde implantater eller dråbeformet implantater. De runde implantater har mest fylde midt på og giver et mere rundt og struttende bryst, og de er blødere end dråbeformet implantater. De dråbeformede brystimplantater giver mest fylde nedadtil på brystet og er særligt velegnede, hvis man har manglende brystudvikling i den nederste del af brystet, har en smule hæng på brystet eller ønsker et mere naturligt resultat. Læs mere om brystimplantater her på siden. 

Brystforstørrelse med brystimplantater

Fra 38.500,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Gratis 8 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken.
 

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. NB! Ved udskiftning af implantater: Har du kapseldannelse eller tidligere haft det, så gælder kapselgarantien ikke. 
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

BFO med Motiva
brystimplantater

Motiva brystimplantater er et nyere implantat, der har været på markedet siden 2010. Der er over 500.000 kvinder, der har Motiva brystimplantater på verdensplan. Implantaterne har en glattere overflade. Motiva brystimplantater er runde og er bløde at røre ved.

 

Motiva Ergonomix er runde implantater, men med en blødere silikonegel, som gør, at brystet får et mere naturligt look. Vi har brugt Motiva brystimplantater siden 2017 og har erfaring fra mere end 2.500 brystforstørrende operationer med dette implantat.. Besøg vores før/efter side så du kan se, hvordan en brystforstørrelse kan se ud med Motiva brystimplantater.

Brystforstørrelse med
Motiva JOY

På Lift Clinic kan vi tilbyde vores patienter de nye Ergonomix 2 brystimplantater fra Motiva. Foruden at være blødere og føles mere som et rigtigt bryst, så kan operationen med denne type implantat i de fleste tilfælde kunne foretages med mini-ar helt ned til 2 cm.

Ved hjælp af innovative teknologier har Motiva skabt disse runde implantater, der forbedrer ergonomien og giver et organisk look, en organisk følelse og naturlig bevægelse. Ergonomix 2 implantatet er desuden – som det eneste implantat – udstyret med en synlig sikkerhedsbarriere, der garanterer den laveste risiko for lækage sammenlignet med andre testede brystimplantater på markedet. Derudover har Motiva JOY den holdning, at man som kvinde har ret til at skifte mening. Ønsker du at få fjernet dine Ergonomix 2 brystimplantater inden for de første otte år, vil du derfor få en betydelig reduktion i prisen for det kirurgiske indgreb.

Motiva information

Størrelser og profiler

Du kan få Motiva brystimplantater i størrelser fra 100 ml. til 1050 ml. Motiva implantater har profilerne Mini, Demi, Full og Corsé. Implantatets profil bestemmer, hvor meget implantatet strutter. Når du vælger et implantat, skal du altså tage stilling til størrelse i ml. og profil.

Kapseldannelse, ripling og ruptur

De er 100% silikonefyldte, hvilket betyder, at der er mindre tendens til rynkedannelse (ripling) under huden. Der er 1-2% risiko for kapseldannelse med Motiva brystimplantater.

Motiva-implantater er CE-godkendte og i gang med FDA-godkendelse. Implantaterne har livsvarig garanti ved lækage (dvs. Motiva erstatter selve implantatet) og giver de første 10 år erstatning af implantater ved kapselgrad 3 og 4, men ikke af operationsomkostninger. De runde implantater fra Motiva har en ruptur rate på 0,1%.

Adgange

Motiva implantater kan indsættes via brystfolden, brystvorten eller armhulen.

Mini-ar med Motiva Ergonomix

Ved brug af Motiva Ergonomix brystimplantater kan vi med en speciel teknik opnå et mindre ar, så det oftest bliver under 3 cm langt. Det kræver, at arret lægges i brystfolden.

Chip i implantatet

Motiva har som de eneste implantater i verden en chip i hvert implantat. På chippen er der oplysninger om implantatet, inkl. størrelse og form. Så hvis du ønsker udskiftning eller fjernelse af implantaterne, vil man ved at scanne brystet med en speciel chip-læser, kunne få disse oplysninger.

Hybridbryster

MotivaHybrid også kaldt hybridbryster kan være en mulighed for dig, hvis du ønsker at ændre formen og/eller størrelsen på dine bryster. Operationen er en brystforstørrelse med brystimplantater i kombination med en fedttransplantation. Hybridbryster er især velegnet patienter, der har et stort mellemrum mellem brysterne og ønsker mere kavalergang i forbindelse med en brystforstørrende operation med implantater.

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May

Mentor dråbeformet
implantater

Dråbeformet implantater fra Mentor er en del af Johnson & Johnson-familien. Implantaterne blev introduceret i 2001 og er sidenhen blevet brugt i over 100 lande. Mentor brystimplantater fås som teksturerede dvs. med en ru overflade og glatte brystimplantater. De findes som runde eller dråbeformet brystimplantater, men på Lift Clinic gør vi udelukende brug af de dråbeformet implantater.

De er faste og implantatet kan i sjældne tilfælde rotere, så det er nødvendigt med en korrigerende operation. Vi har brugt dråbeformet implantater fra Mentor i mange år og har stor erfaring med dem. 

Mentor information

Størrelser og profiler

Du kan få Mentor brystimplantater i størrelser fra 100 ml. til 800 ml. Mentor implantater har profilerne Moderate Plus, High og Ultra High. Implantatets profil bestemmer, hvor meget implantatet strutter. Når du vælger et implantat, skal du altså tage stilling til størrelse i ml. og profil.

Adgange

Dråbeformet implantater vil altid blive placeret via brystfolden for at sikre en optimal og korrekt placering. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5 cm.

Kapseldannelse, ripling og ruptur

De dråbeformet implantater fra Mentor har en ruptur rate på 1-2%. Implantaterne er 85% silikonefyldte, hvilket kan give en tendens til rynkedannelse (ripling) under huden. Specielt ved store dråbeformet implantater eller hos tynde kvinder. Der er 5% risiko for kapseldannelse ved implantaterne.

På Lift Clinic bruger vi kun Mentor brystimplantater med skærefast silikonegel. Mentor er CE- og FDA-godkendte brystimplantater. Implantaterne har livsvarig garanti ved lækage (dvs. Mentor erstatter selve implantatet) og giver et tilskud til operationen ved lækage indenfor 10 år. Man har ligeledes livslang erstatning af implantatet ved kapselgrad 3 og 4, men ikke af operationsomkostninger.

BFO med Silimed
brystimplantater

På Lift Clinic gør vi brug af implantater fra Silimed, der er blandt verdens største producenter af silikoneimplantater. Silimed har været på markedet siden 1978 og bidrager til forskning, videnskabelige studier og udvikling af teknologier i samarbejde med plastikkirurger.

 

Et af de teknologiske gennembrud har gjort det muligt for Silimed at kunne tilbyde brystimplantater, der i højere grad tager udgangspunkt i patienters individuelle behov. Brystimplantater fra Silimed giver smukke og harmoniske resultater og fås i fem forskellige former afhængigt af kvindens anatomi. De findes i glatte, teksturerede, polyurethane og nanoteksturerede.

Silimed information

Størrelser og profiler

Silimed implantater kommer i 5 forskellige former. Dette omfatter både runde og dråbeformede implantater i størrelser fra 150-635 ml.

Silimed implantater fås i profilerne: Low, Moderate, High og Extra High.

Implantatets profil bestemmer, hvor meget implantatet strutter. Når du vælger et implantat, skal du altså tage stilling til størrelse i ml. og profil.

Adgange

Ved valg af Silimed brystimplantater kan man opereres via brystfolden, brystvorten eller armhulen. Arrene er normalt i størrelsen 4,5-5 cm. De dråbeformede implantater vil altid blive placeret via brystfolden for at sikre en optimal og korrekt placering.

Kapseldannelse, ripling og ruptur

Der er 1% risiko for kapseldannelse med Silimed brystimplantater. De har tilmed en lav rupturrate.

Med Silimed implantater har du en livslang garanti på dine implantater i tilfælde af lækage, ruptur og kapseldannelse (kapselgrad 3 og 4). Her dækker Silimed selve implantatet – dog ikke operationsomkostningerne. 

Silimed erstatter tilmed implantaterne ved en re-operation, hvis plastikkirurgen vurderer, at en udskiftning af implantaterne er nødvendig. 

Dråbeformede implantater vs runde

Det er altid en individuel vurdering, hvorvidt man bør gå med dråbeformede implantater vs runde. Det afhænger af ens udgangspunkt og ligeledes af ens ønsker til slutresultatet. Man kan få skabt et naturligt resultat med både dråbeformede og runde implantater. På Lift Clinic gør vi i stor grad brug af Motiva Ergonomix implantater, der er runde implantater, som opfører sig dråbeformet. De er utrolig bløde og giver et smukt og naturligt resultat. Vi anvender tilmed dråbeformede implantater fra Mentor, som i visse tilfælde er at foretrække.  

Motiva vs Mentor

Der er fordele og ulemper ved både Motiva og Mentor implantater. Det er ikke muligt at pege på det bedste implantat til en brystforstørrelse, da det er altid en individuel vurdering. Vi kigger nemlig på det anatomiske udgangspunkt for en brystforstørrelse. Hvad passer til kroppens proportioner, hvad er smukt til patienten og hvad har patienten af ønsker til slutresultatet. På Lift Clinic gør vi primært brug af Motiva implantater, som er bløde implantater i høj kvalitet, der giver et smukt og naturligt resultat. 

Brystimplantater

Der findes mange forskellige typer af brystimplantater. Hos Lift Clinic har vi valgt at benytte os af Motiva, Mentor og Eurosilicone, da det er brystimplantater i høj kvalitet, som giver de bedst mulige resultater.

Der er ikke et simpelt svar på, hvilket implantat der er bedst at benytte til brystforstørrende operationer. Vi kigger altid på det anatomiske udgangspunkt for en brystforstørrelse. Vi ser på, hvad der er plads til, hvad passer til kroppens proportioner og tager udgangspunkt i, hvad patienten har af ønsker til slutresultatet. Nogle ønsker fx meget større bryster med strut opadtil, mens andre vil have et mere naturlige bryster. Implantaterne vil oftest blive placeret bagved brystmusklen via et lille snit i brystfolden under brystet. Dette er den mest brugte metode, da det giver et godt og sikkert resultat med mindst mulig risiko.

Læs med her i artiklen, hvor vores erfarne plastikkirurg Emir Hasanbegovic besvarer de spørgsmål, som vi modtager i forbindelse med en brystforstørrelse. Du kan også læse mere om en brystforstørrende operation her på siden. Se før- og efterbilleder af brystforstørrende operationer med implantater her på siden.

Har du brystimplanater, som du ønsker at få udskiftet, så kan du læse mere på denne side. Ønsker du derimod at få fjernet dine implantater, så kan du læse mere her.

Godt at vide

925 ml. er de største brystimplantater, du kan få her på Lift Clinic. De er fra mærket Motiva. De største implantater man kan få fra Mentor er på 800 ml.

På Lift Clinic gør vi primært brug af brystimplantater fra Motiva. Der er fordele og ulemper ved brystimplantater fra begge producenter. Vi rådgiver derfor altid med udgangspunkt i din krop og dine ønsker til slutresultatet.

Hvorvidt du bør vælge at gå med runde eller dråbeformet implantater afhænger af dit udgangspunkt samt dine ønsker til slutresultatet.

Ja, runde brystimplantater kan godt give et naturligt og harmonisk resultat. Fx er Ergonomix implantater fra Motiva runde, men opfører sig dråbeformet og er netop designet til at ligne og føles som et rigtigt bryst.

Før du beslutter dig for, hvilke brystimplantater du går med, så er det vigtigt at se på, hvilken garanti der er på de forskellige brystimplantater. Du skal være opmærksom på, at selv om moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke evigt.

Inden du får indsat et brystimplantat, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Læs mere her.

Selvom det oftest er helt problemfrit at få foretaget en brystforstørrende operation, så er der i det følgende afsnit gennemgået de komplikationer, der kan opstå efter en brystforstørrelse med implantat.

 • Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med implantat, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan gøre, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere her.
 • Hvis du én gang har haft kapseldannelse er risikoen for at få det igen ca. 10 %.
 • Risikoen for kapseldannelse efter en brystforstørrelse med Motiva brystimplantater er ca. 1-2 % og ved Mentor brystimplantater ca. 5 %.
 • Nogle gange kan der efter en brystforstørrelse opstå blødning. Dette vil oftest kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Sårinfektion 1 % ved en brystforstørrelse. En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Risikoen for infektion omkring implantatet er op til 0,5 % efter en brystforstørrelse. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter en brystforstørrelse. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Brystvorterne kan blive mere eller mindre følsomme og i sjældne tilfælde følelsesløse efter en brystforstørrelse med brystimplantater. Risikoen er op til 1 %.
 • Hos slanke kvinder med et lille bryst er der risiko for, at protesekanten kan mærkes og ses – specielt nedenunder og i siden af brystet. Rynker og folder i huden efter en brystforstørrelse kaldes rippling og ses oftere ved store brystimplantater, eller hvis man er meget slank.
 • Nogle gange kan det være nødvendigt at sænke den nederste begrænsning af brystet for at få plads til implantatet. Dette kan bevirke, at der kan komme en indtrækning i huden oppe på brystet, svarende til den gamle fold under brystet. Dette kaldes en dobbeltfold. Risikoen for dette er lille ved en brystforstørrelse, og plastikkirurgen vil forsøge at tage hensyn til det, hvis du har et bryst, der er disponeret for dobbeltfold. Hvis dobbeltfolden skulle opstå, kan den være meget svær at korrigere og i værste fald kan den blive permanent.
 • Brystimplantater kan fås i enten runde eller dråbeformet. Ved brug af dråbeformede brystimplantater er risikoen for rotation mindre end 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Specielt opadtil på brystet ses altid hævelse i ugerne efter en brystforstørrelse. Hævelsen aftager over de første 4-6 uger efter operationen.
 • Det er normalt med smerter efter en brystforstørrelse. Oftest forsvinder smerterne gradvist, men i sjældne tilfælde kan smerterne være langvarige. I yderst sjældne tilfælde kan smerterne blive kroniske efter en brystforstørrelse.
 • Strækmærker.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Synmastia – brysterne går sammen hen over midtlinjen. Dette er sjældent og skyldes oftest for store brystimplantater.
 • Serom < 1 %. Væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en brystforstørrelse.
 • Som regel vil du kunne amme uden problemer efter en brystforstørrelse.
 • Brystimplantat-relateret lymfekræft (BIA-ALCL) er en kræftform, som kun er set ved teksturerede implantater. Af teksturerede implantater bruger vi kun Mentor Siltex. Forekomsten af BIA-ALCL hos kvinder med Mentor Siltex-implantater er ca. 1 ud af 66.000. Motiva, som vi oftest benytter, betegnes som et glat implantat, og her er der ikke påvist nogen tilfælde af BIA-ALCL. Symptomerne er vedvarende hævelse af det ene bryst, som ofte først viser sig flere år efter en brystforstørrelse. Der kan også i sjældnere tilfælde ses knudedannelse eller hævede lymfeknuder. Får man disse symptomer efter en brystforstørrelse, skal man opsøge en plastikkirurgisk klinik eller egen læge. I de fleste tilfælde vil symptomerne være forårsaget af godartede forhold.

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget større risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en brystforstørrelse. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din brystforstørrelse. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operationen. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en brystforstørrelse som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen.