🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid 🖤

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid 🖤

Lift Clinic plastikkirurgi

Lift Clinic i Esbjerg

På vores klinik i Esbjerg kan du blive behandlet af vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen, som har mere end 14 års erfaring. Vi tilbyder derudover plastikkirurgiske forundersøgelser hos Christian Sneistrup og Jens Bengaard, der er førende plastikkirurger og ejere af Lift Clinic. Bemærk, at operationer foretages på vores klinik i Aarhus C. 

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat. Tryk på nedenstående tags for at læse mere om de forskellige plastikkirurgiske forundersøgelser og kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på vores klinik i Esbjerg.

Lift Clinic / Esbjerg C.

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Ulige uger:
Man: kl. 9-17
Tir: kl. 9-17
 
Lige uger:
Tor: kl. 12-20
Fre: kl. 9-17

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Helle Boisen

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C. / København

Christian blev uddannet speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og er en af landets førende kosmetiske kirurger med solid erfaring inden for bryst-, ansigts- og kropskirurgi. Han er kendt for sin høje faglighed, æstetiske og naturlige resultater samt for at møde sine patienter med empati og forståelse. Det er utrolig vigtigt for Christian, at man føler sig tryg gennem hele sit forløb.

 

Han har udgivet flere artikler i internationale tidsskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet og oplærer desuden plastikkirurger fra Skandinavien i at foretage brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

 

Christian grundlagde Lift Clinic tilbage i 2021 sammen med plastikkirurg Jens Bengaard. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Rikshopitalet i Oslo med rekonstruktioner og sidenhen som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Christian Sneistrup

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C. / København

Jens har mere end 17 års erfaring med plastikkirurgi og har cementeret sig som en af landets førende kosmetiske kirurger. Han besidder stor ekspertise inden for bryst-, ansigt- og kropskirurgi og oplærer endvidere plastikkirurger fra hele Skandinavien i at udføre brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

Jens er kendt for sin ærlighed, kirurgiske præcision og for at skabe nærværende og trygge forløb for sine patienter. Han stiler altid efter at skabe et smukt og harmonisk resultat, som man vil blive glad for i mange år frem.

Jens er medejer af Lift Clinic og grundlagde virksomheden i 2021 sammen med plastikkirurg Christian Sneistrup. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Aarhus Universitetshospital med rekonstruktioner og som ansvarlig for behandling af patienter med løs hud efter større vægttab. Han har sidenhen arbejdet som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C. / København

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har 10 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier og branding, og hun nærer en stor interesse for den kosmetiske verden. Hun har tidligere arbejdet inden for ejendomsbranchen, for Roskilde Privathospital og som freelancer. 

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.