Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Betalingsordning
med Sundhed+

Hos Lift Clinic tilbyder vi en betalingsordning i samarbejde med Sundhed+, der gør det muligt at dele din betaling op i mindre bidder. Bemærk, at der vil være renter og gebyrer forbundet med denne finansieringsløsning.

Fordele ved
Sundhed +

Gratis at blive medlem
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af dine økonomiske forhold vil du blive bevilget op til 50.000 kr.

 

Hurtigt og nemt
Det tager under 2 min. at ansøge om en Sundhed+ Kredit, og du får svar med det samme. Så snart du er godkendt, er du klar til at benytte din kredit til den behandling, du ønsker.

 

Del betalingen op i mindre bidder
Når du bliver godkendt til et lån, bliver du samtidig medlem af Sundhed+. Det giver dig adgang til en attraktiv finansieringsordning, hvor du let kan dele betalingen op i overskuelige bidder.

Låneeksempler

Nedenstående låneeksempler er vejledende og må ikke betragtes som lånetilbud. Debitorrenten samt kreditbeløbet afgøres ud fra dine økonomiske forhold.

Ofte stillede spørgsmål - Sundhed+

Hvis du ønsker at benytte dig af vores finansieringsmulighed via Sundhed+, så skal du ansøge om et lån hos vores samarbejdspartner. Det gør du via linket her på siden. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du have det aktiveret. Det gør du ved at kontakte os, som med det samme kan aktivere lånet. Du skal godkende, at vi aktiverer lånet med dit NemID.

Du kan låne til alle de behandlinger, vi tilbyder. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger som fx rynkebehandling eller laserbehandling. Minimumsbeløbet der kan lånes første gang er 500 kr. Det er også muligt kun at låne en del af beløbet, som behandlingen koster.

Det månedlige beløb, du skal afdrage, afhænger af beløbets størrelse samt afdragsperiodens længde. Du har mulighed for at dele betalingen ud over 24–60 måneder. 

Medlemskabet af Sundhed+ er gratis, og når du ansøger om et medlemskab, får du med det samme svar på om du også er godkendt til en Sundhed+ Kredit. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.