Covid-19! For at forebygge smittespredning skal alle patienter og pårørende fremvise et gyldigt coronapas og bære mundbind.
Covid-19! For at forebygge smittespredning skal alle patienter og pårørende fremvise et gyldigt coronapas og bære mundbind.

Finansiering

Vi ved, at det for mange er en stor udgift at få foretaget et kirurgisk indgreb. Derfor tilbyder Lift Clinic en rente- og gebyrfri finansieringsløsning i samarbejde med Resurs Bank. På den måde kan du dele din betaling op i mindre bidder uden at skulle betale ekstra for din operation.

 

Nedenfor er skitseret eksempler på vores finansieringsløsning.

 

Lån op til kr. 30.000,- til kr. 499,-/måned
Lån op til kr. 60.000,- til kr. 899,-/måned

 

Ofte stillende spørgsmål

Hvis du ønsker at benytte dig af vores finansieringsmulighed, så skal du ansøge om et lån hos vores samarbejdspartner, Resurs Bank. Det gør du via linket på vores hjemmeside. Når du så er blevet godkendt til lånet, skal du have det aktiveret. Det gør du ved at kontakte os, som med det samme kan aktivere lånet. Det tager ca 5 min. Du skal godkende, at vi aktiverer lånet med din NemID.

Du kan låne til alle de behandlinger, vi tilbyder. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger som fx rynkebehandling eller laserbehandling. Minimumsbeløbet der kan lånes er 5.000 kr. Det er også muligt kun at låne en del af beløbet, som behandlingen koster.

Du skal som minimum afdrage 499 kr. om måneden. Hvis lånebeløbet er over 30.000 kr., skal du som minimum afdrage 899 kr. om måneden. Det maksimale der kan afdrages er 1299 kr. pr. måned. Du kan til enhver tid indfri dit lån.

Lånet er rente- og gebyrfrit og derfor helt uden ekstra omkostninger for dig. Det koster ikke noget at oprette lånet. Det enste der kræves er, at Resurs Bank laver en positiv kreditgodkendelse.